Hey daar, ik ben
Marlies

EEN WOORDJE OVER MIJ

Een persoonlijke aanpak vind ik heel belangrijk. De wederzijdse klik, die moet er zijn. Dus deel ik met veel plezier wat meer over mezelf. Ook in ons eerste gesprek gaan we in eerste instantie wat kletsen over wie jullie zijn, wat jullie doen… Om vervolgens tot wedding talk over te gaan. Een overblijfsel uit mijn vorige job. Want dat ik wedding planner zou worden, dat stond nu es NIET in de sterren geschreven. Ik was jarenlang journalist en ik deed mijn job met hart en ziel. Mensen interviewen, overal bij zijn, nieuwsjagen, mooie verhalen schrijven… Maar heel natuurlijk rolde ik in deze branche en werd Dame Blanche geboren. Aanvankelijk een leuk projectje on the side. Maar het werd heel snel heel druk, waardoor ik mijn pen opborg en voluit voor mijn eigen zaak, Dame Blanche, besloot te gaan. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. 

OVER MIJ

Naast ondernemer en vrouw van, ben ik vooral ook mama van de twee leukste en schattigste kinderen ter wereld, Jack en Lio.

HOE WIJ KUNNEN SAMENWERKEN

Jullie zijn steeds welkom voor een verkennend gesprek bij ons op kantoor in Roeselare. Bij een kopje koffie of een fris glas leren we elkaar wat beter kennen. Ik luister naar jullie wensen en verduidelijk hoe ik jullie daarbij kan helpen. Vervolgens geef ik meer uitleg rond mijn plan van aanpak en kijken we samen op welke manier we verder gaan.