LAAT ONS SAMENWERKEN ZODAT JULLIE KUNNEN

stralen.

De DAME BLANCHE factor

Een feest dat 100% bij jullie past, een prachtige herinnering voor het leven en een feest waar jullie gasten nog jaren over napraten. Dat is ons ultieme doel. Een huwelijksfeest plannen hoeft helemaal niet overweldigend te zijn, wij ontzorgen jullie doorheen de organisatie en op de huwelijksdag zelf. 

Ga je met ons in zee, dan kies je voor een feest op maat dat 100% ‘jullie’ zal zijn.  Met kleine details die jullie weerspiegelen, een jawoord dat perfect bij jullie past en leveranciers waarbij jullie een goed gevoel hebben.  We volgen de trends op de voet en komen met onze moodboards en vervolgens realisaties vernieuwend uit de hoek.We worden helemaal warm van unieke locaties, weelderige bloemeninstallaties, leuke details en ideetjes met een hoek af. 

Het is jullie dag. Jullie moeten volop kunnen genieten zonder gestress rond de praktische zaken van een huwelijksfeest. Laat die maar aan ons over

01

Bla bla bla

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we jullie wensen en bekijken we wat wij voor jullie kunnen betekenen. Een wederzijdse klik is hierbij heel belangrijk. 

02

Go go go

Wij gaan aan de slag en leggen de look & feel van jullie feest vast aan de hand van moodboards en gaan daarbij op zoek naar de geknipte partners. Hierbij behouden jullie alle inspraak.

03

Oh la la

We zorgen voor de opbouw van jullie feest. Op de huwelijksdag leiden we alles in goede banen en onze taak zit er pas op als alle materiaal terug bij de leveranciers is. 

DAME BLANCHE ALS WEDDINGPLANNER

Een uniek huwelijksfeest maar jullie hebben geen tijd om alles zelf uit te pluizen? Wij nemen de volledige organisatie voor onze rekening. 

DAME BLANCHE ALS WEDDING STYLIST

Het perfecte plaatje maar geen idee hoe je eraan moet beginnen? We helpen je graag bij de totale aankleding. 

DAME BLANCHE ALS STYLER & COÖRDINATOR

Wij nemen de praktische beslommeringen graag van jullie over en zorgen we ervoor dat alles vlot verloopt. 

WIE BEN IK

Een persoonlijke aanpak vind ik heel belangrijk. De wederzijdse klik, die moet er zijn. Dus deel ik met veel plezier wat meer over mezelf.