Vanessa & Tom

A natural wedding

Na hun huwelijk in Singapore, waar Tom en Vanessa ook wonen, wilden ze naar België afzakken voor een trouwfeest met hun Belgische familie en vrienden. Het koppel gaf carte blanche en we gingen voor een stijlvol huwelijk met veel wit en groen. Na een intieme ceremonie in de prachtige parktuin van Hoeve De Blauwpoorte, ging de receptie verder op het binnenplein, met geweldige muziek van The Almost Swinging Jazzband. Het avondfeest vond plaats in de lichtrijke silhouettetent aan het water. Het koppel is maar zelden in België en de familie en vrienden hadden dus veel in te halen. Het werd een onvergetelijk feest waar de mooiste herinneringen werden gemaakt. 

Enkele lieve woorden...

Thank you for the organization of our wedding. It was so perfect. 

Tom

Credits

VOLG ONS

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by