Kelly & Jonas

Romantisch en fleurig

Prachtige bloemeninstallaties zorgden voor een romantische sfeer op het huwelijk van Kelly en Jonas. De bloemisten trokken zelfs de nacht door om de feestlocatie van bloemenpracht te voorzien. Het resultaat mocht er zijn, want hoewel dit huwelijk van 2019 dateert, is het nog vaak onderwerp van gesprek. Nog steeds vragen klanten naar een bloemenboog als deze. Het perfecte sprookje. Een zonovergoten dag. De gasten werden goed in de watten gelegd op het feest en gingen naar huis met gepersonaliseerde champagneglazen. Als dat geen mooi aandenken is. En de bloemenboog, die staat op minstens 100 foto’s.

Enkele lieve woorden...

Bedankt om er zo’n mooie dag van te maken. Onze gasten waren vol lof over de aankleding. 

Kelly & Jonas

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by