Tessa & Ebert

Pastel garden wedding

Tessa en Ebert gaven elkaar in mei het jawoord op een prachtige locatie in de Westhoek; hun eigen tuin met adembenemend zicht over de velden. We plaatsten een booghaltent, in zwarte en beige afwerking, met glazen wanden zodat de gasten ook tijdens het avondfeest van dat spectaculaire uitzicht konden genieten. Binnen zorgden we met bloemen, kaarsen en stoelen in zachte pasteltinten voor de nodige kleur. Het was een warme dag in alle betekenissen van het woord. Trouwen in je eigen achtertuin, het zorgt voor een huiselijke sfeer die je op locatie maar moeilijk kan bekomen. 

Enkele lieve woorden...

Bedankt Marlies voor het realiseren van onze perfecte trouw. Het was dik in orde. Iedereen is vol lof. Jammer dat je (hopelijk) maar één keer trouwt in je leven, anders was het zeker nog eens met jou. 

Tessa

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by