Tatiana & Juan

Natural boho wedding

Duurzaamheid stond centraal op het huwelijk van Tatiana en Juan. Geen bloemen op de tafels, wel een heleboel kruiden die na het feest nog een tweede leven kregen. De gasten gingen naar huis met een plantbaar potlood en schreven hun wensen op groeipapier. Het bruidsboeket werd door de bruid zelf gemaakt en de pampas in de ceremonieboog kwam uit eigen tuin én werd hergebruikt. Zo kan het dus ook! 

Enkele lieve woorden...

Beste Marlies, we willen je nogmaals bedanken voor alle hulp bij ons huwelijksfeest dit (voor)jaar. 

Je zorgde voor een superleuk en duurzaam kruidenconcept voor de zaalaankleding, de prachtige setting tijdens onze ceremonie en de goede coördinatie op onze belangrijke dag. Bedankt voor de fijne samenwerking! Groetjes uit Duitsland. 

Tatiana

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by