Saar & Sybren

Cosy fall wedding

Saar en Sybren gaven carte blanche. Voor hun najaarshuwelijk kozen we voor warme herfstkleuren. Geen klassieke bloemenboog voor de ceremonie, maar wel staanders met bloemen die de aandacht van de mooie omgeving niet volledig afleiden. Het welkomstbord, tafelplan en de tafelnummers op plexiglas werden onder handen genomen door een kalligrafe. De houten tafels in de serre werden aangekleed met roestkleurige linnen servetten en bronzen vaasjes met signature bloemen.

Enkele lieve woorden...

Ondertussen is ons huwelijk al even geleden en we zijn nog steeds aan het nagenieten. We willen je heel erg bedanken voor de hulp en organisatie van ons huwelijk.

Mede dankzij jou werd het een topfeest waar iedereen goeie herinneringen aan overhoudt! We staan er nog steeds van versteld met hoeveel flexibiliteit alles heb aangepakt, want mede door corona werd alles toch een complexe puzzel.

Zelfs de geboorte van Lio hield je amper tegen om jezelf meer dan 100% te geven. We kregen dan ook heel veel complimenten over de aankleding en vlotheid van de dag zelf. Je mag er dus op rekenen dat we jou zeker zullen aanraden bij toekomstige trouwers.

Saar & Sybren

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by