Charlotte & Céderic

Summer wedding

Een zomerse dag, zomerse kleuren en twee mooie mensen die hun liefde vieren met hun zoontjes, vrienden en familie. Het voorjaar deed verlangen naar de zomer en lieten we ons voor de keuze van het kleurenpalet inspireren door de zonsondergang. Om voldoende plaats op tafel te behouden voor de sharingformule, hingen we de decoratie op boven de hoofden. Een meterslange groene guirlande met lichtjes zorgde voor veel sfeer in de serre. Een uitgebreide ceremonie, daar had het koppel na al dat uitstellen geen zin meer in. Maar ze kozen er wel voor om het mooiste onderdeel, de geloften, te behouden en uit te spreken. 

Enkele lieve woorden...

Het weer was prachtig maar door de warme aankleding straalde de zon alleen maar feller en langer zelfs na de zonsondergang. Ook jij bent altijd het zonnetje zelve. Dikke merci, Marlies! We hebben er allemaal enorm van genoten. 

Charlotte

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by