Friedel en Dries

Dreamy winter wedding

Het huwelijk moest een pareltje worden. Dat verdienden ze, nu corona eindelijk wat gaan liggen was. Niet enkel moesten ze hun huwelijk erdoor verplaatsen, de bruid heeft zich gedurende die periode ook te pletter gewerkt als arts. En ze hadden elkaar veel moeten missen. Ik wilde er dan ook alles aan doen om zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen te nemen. Omdat ik hen ook zo weinig mogelijk wilde storen, trok ik zelf mijn stoute schoenen aan en vroeg ik carte blanche. Een moodboard van in 2020 was er nog wel, maar intussen waren we weer een jaar verder en stond het huwelijk in een ander seizoen gepland. Dus waar we eerst voor gingen, dat kon inmiddels wel een update gebruiken. En zo geschiedde! 

Enkele lieve woorden...

We hebben nog niet de tijd kunnen nemen om je oprecht te bedanken voor het organiseren van de ALLERMOOISTE dag van ons leven ❤️!! We worden door al onze gasten bedolven onder de superlatieven die onze dag beschrijven! Jou carte blanche geven was het allerbeste dat we ooit hebben beslist. Geen seconde aan jou getwijfeld en terecht. Het was prachtig, het was af en het feest was natuurlijk gewoonweg de max! Wij gaan stiekem (en minder stiekem) heeeeeeel veel reclame maken voor jou, topper!

Friedel en Dries

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by