Jolien & Axel

Romantisch

Het moest een romantisch huwelijk worden met lekker eten. Voila, daar gingen we mee aan de slag. We kozen voor een aankleding met oudroze en perzikkleur, vintage servies, een grote bloemenwolk in de lucht en gezellig kaarslicht. Gezelligheid ten top, ook tijdens de ceremonie in de sailcloth-tent aan de vijver bij Hoeve de Blauwpoorte. De bruidegom, zelf chefkok, wist maar al te goed wat hij wou op zijn huwelijksfeest: verfijnde hapjes, maar als hoofdgerecht de allerbeste vol-au-vent met frietjes én boterpuree. En liefst in potten op tafel. Dus zo deden we het en de gasten waren laaiend enthousiast. Het was ineens ook het eerste huwelijksfeest zonder restricties voor alle gasten. Ik hoef je niet te vertellen dat het dus een stévig feestje was.
 

Enkele lieve woorden...

Marlies, bedankt voor je eeuwige enthousiasme, ondersteuning en liefde om samen met ons het feestje van de eeuw aan onze vrienden en familie te bezorgen. Dankzij je perfecte begeleiding hebben we zonder zorgen ons trouwfeest kunnen vieren. Het was meer dan we ooit in gedachten hebben gehad! Iedereen was laaiend enthousiast over alles. Dat pronkstuk boven de tafel was ook echt prachtig. Heel veel complimenten over gekregen. Voor ons ben je goud waard.

Jolien & Axel

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by