Talitha & Maarten

An edgy fall wedding

Op een unieke locatie, in het verleden een Aveve-winkel, verzorgden we de styling van dit out-of-the-box huwelijk. Het kostuum van de bruidegom zorgde ervoor dat we lastminute het kleurenpalet nog omgooiden. Want eventjes terzijde vermeldde hij dat zijn gekozen kostuum “een heel specifieke kleur rood die een beetje bordeaux, maar ook brandweerwagenrood, ook wat paarsachtig en een beetje wijnkleur” was. Bij het horen van brandweerrood trokken zowel de bruid als ik onze ogen angstig open. We voegden nog rood toe aan de styling met dit mooie geheel, ja ook met het maatpak, als resultaat. 

Enkele lieve woorden...

We waren meteen fan van het moodboard. Helemaal de sfeer die we wilden. De uitwerking ervan was nog mooier dan we hadden gehoopt. Het was perfect! 

Talitha & Maarten

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by