Stan & Charlotte

Industrial wedding

Dat de styling voor het huwelijk van Charlotte en Stan een uitdaging was, dat is een understatement. “Niet te celestial, meer sci fi, techny engineering elementen”, klonk het. We gingen voor een strakke styling met zwart, wit en koper. Het mocht echt eens iets anders zijn, geweldig. Geen bloemenboog voor de ceremonie, maar een dramatische constructie met tientallen meters stof. Er waren tafelnummers met led-verlichting, er was een flower guy, er waren blue thrill shots… Een feest op het lijf van Charlotte en Stan geschreven.

Enkele lieve woorden...

(Hoog)zwanger een trouw plannen.. ZOT?!
Trouwen met een baby van 3 maand oud… ZOT?!
Maar met Marlies hadden wij daar het volste vertrouwen in. En wat heeft ze ons gelijk gegeven! Onze trouwdag kon niet méér ‘van ons’ zijn – compleet met hoogtewerkers, zelf-ontworpen lampen, vliegende pastoors en een nachtelijke run om een borstkolf. Marlies does it all & does it greatly! Een dame met een ‘h’root hart, die onze wilde wensen perfect kon vertalen.

Charlotte en Stan

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by