Cindy & Alex

Cindy & Alex

Cindy en Alexander gaven carte blanche. Ze hadden alle vertrouwen. Het moest vooral sfeervol worden. Say no more. Insert honderden lichtjes en kaarsen. We kozen voor beige linnen, veel hout, gouden details en sneakten er al wat kerstgroen in. De ceremonie vond plaats in een ronde sailclothtent waar we ook de stoelen rondom het koppel plaatsten, om het extra gezellig te maken. Voeg daar nog wat mooie woorden aan toe van onze storyteller Saskia, live muziek en je krijgt een onvergetelijke en emotionele ceremonie.

Enkele lieve woorden...

Wat hadden wij een mooie dag, en dat kwam allemaal door Marlies. Bij de eerste ontmoeting/gesprek voelden we ons al goed bij haar, en dat gevoel kwam steeds beter. We hadden iets in onze gedachten en Marlies wist direct wat we wilden. Het was HEMELS! Zoveel mooier dan we verwacht hadden. Ik zou Dame Blanche bij iedere aanstaande bruidjes aanraden.

Cindy & Alex

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by