Emily & Aris

A natural wedding

Van Emily en Aris kregen we carte blanche. Natuurlijke kleuren: beige, blush. Daar moesten we mee aan de slag. Say no more. We werkten een moodboard uit met nude kleuren, veel bloemen en opvallend: geen bladgroen. Een uitdaging voor het bloemistenteam, maar met een uniek resultaat. Het feest barstte van de persoonlijke details. Zo waren er geen naamkaartjes, maar werden de namen van de gasten op de glazen geschreven door een kalligrafe. De favoriete cocktails van het koppel werden geserveerd vanuit een mobiele tapfiets. Er was een band tijdens de receptie, live muziek tijdens de ceremonie en voor het dansfeest bracht Tim Grand zijn befaamde act. Als bedankje kregen de gasten een keramieken vaasje met droogbloemenboeket mee naar huis. Een droom om te mogen organiseren!

Enkele lieve woorden...

Bedankt Marlies om voor Aris en Emily een sprookjeshuwelijk te hebben gecreëerd. Iedereen was super enthousiast! Je hebt prachtig werk geleverd 👏Dank u wel.
– Gina, mama van de bruidegom

Bedankt Marlies voor alles, van de styling tot opvolging! We kunnen alleen maar boffen.

Aris

Credits

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE0627768855

Made by