Elise & Wouter

Cosy & classy fall wedding

Dat het op en top herfst mocht uitstralen, dat was een uitgemaakte zaak. Eén en al sfeer en gezelligheid, wij vinden de herfst het meest dankbare seizoen om in te werken. We gingen voor lange tafels, wat in De Roode Poorte het mooist tot zijn recht komt. Zandkleurig linnen als basis, houten stoelen, een roestbruin servet, een oranje waterglas, gouden bestek, Ester & Erik designkaarsen… Elk detail werd zorgvuldig uitgekozen. We lieten ons inspireren door een herfstwandeling in het bos. Enter bomen in de zaal. En mos. Veel mos! Je zag je doorheen het hele feest terugkomen. Van de mosbolletjes op tafel, tot het welkomstbord en de met mos beklede bar. Maar laten we eerlijk zijn, het zijn met voorsprong de sfeervolle rotan lichtelementen boven de tafels en de praaaachtige bloemen die met alle aandacht gaan lopen.

Enkele lieve woorden...

Bedankt voor de ondersteuning en om ons feest zo mooi te maken. We genieten nog na en zijn blij dat we bij het zien van de foto’s ons feest telkens weer kunnen herbeleven.

Elise & Wouter

Credits

VOLG ONS

VOLG ONS

Dame Blanche – Marlies Maddens

BTW BE 000000000

Made by